Onvrijwillige Verandering


Binnen de omgeving van mensen kan men privé in een situatie komen welke onvrijwillig is ontstaan. Veranderingen komen vanuit de omgeving en vragen om aanpassingen welke veel papierwerk en verdere aandacht vragen. Documenten die bekeken en aangepast dienen te worden. Fiscale en privéadministraties die een nadere beschouwing dienen te ondergaan. Change Assistance kan u hierbij van dienst zijn met oog voor emotie en geduld.

Met name deze veranderingen, waar men ongewenst en wellicht onverwacht mee wordt geconfronteerd zijn vaak door emotie omgeven. Dan is het belangrijk dat contacten met banken, belastingdienst, gemeente en andere instellingen worden geregeld op een juiste en professionele wijze, binnen de emotionele grenzen die dit alles met zich meebrengt.

U kunt denken aan:

  • een sterfgeval binnen uw naaste omgeving waardoor allerlei fiscale, juridische en financiële zaken aandacht behoeven;
  • een echtscheiding waarna een nieuwe financiële situatie ontstaat;
  • een kind dat 18 wordt en vanuit de overheid als zelfstandig wordt gezien t.a.v. toeslagen, ziektekosten en studiekosten.

 particulierenonvrijwillig1particulierenonvrijwillig2


Veranderingen horen bij het leven. Change Assistance is gespecialiseerd in het begeleiden van de financiƫle aspecten binnen dit proces. Change Assistance assisteert u bij de voorbereiding van een verandering, bij het uitvoeringsproces, alsmede bij zaken die de verandering tot gevolg heeft.