Gedwongen Verandering

Indien er ongewenst verandering noodzakelijk is vanwege nieuwe regelgeving binnen de branche of vanuit de overheid kan Change Assistance een rol van betekenis voor u spelen. Wij helpen u met het veranderen van uw bedrijfsprocessen in een richting die fiscaal of juridisch gewenst wordt, zonder uw doelstellingen als ondernemer uit het oog te verliezen. 

Als onderneming acteer je binnen een omgeving van concurrenten, klanten, leveranciers, vakgenoten, overheden en fiscale wetgeving. Binnen deze omgeving zijn tal van spelers die aanleiding kunnen geven voor aanpassing van uw eigen opstelling en wijze van werken. Niet altijd heeft u invloed op de opstelling van derden en zult u een verandering door moeten voeren om eigen doelstellingen te kunnen realiseren. Assistentie en begeleiding bij de voorbereiding van dit soort verandering, bij het uitvoeringsproces alsmede bij alle zaken die de verandering tot gevolg heeft kan Change Assistance u geven.

Voorbeelden:

  • De overheid komt met maatregelen dat u als ondernemer op bepaalde wijze hen informatie moet verstrekken t.a.v. milieuwetgeving.
  • Uw bedrijfssituatie noopt u tot het afscheid nemen van medewerkers. U heeft verschillende voorstellen en mogelijkheden hiertoe ontvangen en wenst een onafhankelijk advies of evaluatie.

 ondernemingonvrijwillig 


Veranderingen horen bij het leven. Change Assistance is gespecialiseerd in het begeleiden van de financiƫle aspecten binnen dit proces. Change Assistance assisteert u bij de voorbereiding van een verandering, bij het uitvoeringsproces, alsmede bij zaken die de verandering tot gevolg heeft.