Change Assistance

killianAlgemeen

Veranderingen horen bij het leven. Change Assistance is gespecialiseerd in het begeleiden van de financiële aspecten binnen dit proces. Change Assistance assisteert u bij de voorbereiding van een verandering, bij het uitvoeringsproces, alsmede bij zaken die de verandering tot gevolg heeft.

Wie

Change Assistance wordt gegeven door Rein KILLIAN. Ik heb een universitaire opleiding als bedrijfseconoom en daarna jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening op allerlei wijze aan zowel particulieren als aan ondernemingen. Met name het begeleiden van veranderingen binnen fiscale en juridische regelgeving, alsmede van de juiste vastlegging hiervan heeft mij jarenlang in contact gebracht met diverse soorten adviseurs, notarissen, gemeenten, brancheorganisaties, financiële instellingen en belastingen, alsmede met diverse boekhoud- en controlesystemen.

Visie

Verandering is onvermijdelijk. Zij brengt echter onzekerheid. Om deze emotie bij veranderingen te minimaliseren is assistentie bij het mogelijk overwegen vooraf, het uitvoeren van en het evalueren achteraf bij veranderingen een zaak welke begeleiding behoeft op professioneel juiste wijze.

Werkwijze

Wij pretenderen niet alle antwoorden direct paraat te hebben. Wij weten wel de wegen om gewenste informatiestromen in een richting te leiden die het veranderingsproces voor u hanteerbaar en binnen redelijke kosten acceptabel maken, waardoor u met uw eigen emotie en/of professie verder kunt. Om contact met mij op te nemen kunt u het aanvraagformulier dat u onder Contact aantreft via deze site aan ons terug sturen. Wij zullen contact met u opnemen en een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens zullen wij u, desgewenst een offerte uitbrengen waarin wij onze werkzaamheden en vergoedingenstructuur verwoorden. Na het maken van duidelijke afspraken zullen wij u assistentie bieden bij het veranderingsproces dat u vrijwillig of noodgedwongen als particulier of als onderneming ondergaat. Gedurende het proces zullen wij desgevraagd verantwoording aan u afleggen en met u de voortgang van het veranderingsproces evalueren. Behalve dat onze invalshoek een financieel karakter zal dragen zullen wij de emotionele kant niet uit het oog verliezen en waar wenselijk vertrouwelijk met informatie en gevoelens omgaan.

 

changeassistance

 


Veranderingen horen bij het leven. Change Assistance is gespecialiseerd in het begeleiden van de financiƫle aspecten binnen dit proces. Change Assistance assisteert u bij de voorbereiding van een verandering, bij het uitvoeringsproces, alsmede bij zaken die de verandering tot gevolg heeft.